Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Optiuni de modele pentru glafurile de marmura galbena

Locuința ta va avea o atmosferă veselă și optimistă, dacă alegi să amenajezi glafurile interioare sau exterioare cu marmură galbenă.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Nuanțele plăcute de galben ale acestui tip de marmură, vor transforma glafurile tale în piese decorative foarte atractive. Marmura galbenă deține o calitate foarte benefică. în special pentru spațiile mici, deoarece va da impresia de luminozitate și spațialitate.

În continuare vom afla detalii despre câteva dintre cele mai populare modele de marmură galbenă, pentru a putea să îl alegi cu ușurință pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor locuinței tale.

Timber Yellow

Tip de marmură galbenă care se extrage din India. Timber Yellow are fundalul crem gălbui, iar pe toată suprafața sa sunt dispuse în mod regulat, texturi venate foarte subțiri de culoare galbenă și maro. Folosind acest modelde marmură galbenă, vei obține glafuri elegante și sofisticate.

Royal Yellow

Acest model de marmură galbenă se extrage din China. Este de ajuns să privim această superbă piatră naturală pentru a ne da seama de unde îi provine numele. Fundalul său auriu intens și texturile venate neconvenționale de culoare bej, formează un aspect estetic luxos. Cu marmura galbenă Royal Yellow, glafurile tale îți vor face locuința să arate sofisticat.

Petra Yellow

Petra Yellow este o marmură galbenă care se extrage din India. Această piatră naturală are fundalul bej pe care se regăsesc accente de galben și alb. Texturile sale venate în nuanțe de maro sunt mai discrete, formând un impact vizual foarte plăcut cu celelalte culori. Glafurile tale de marmură galbenă Petra Yellow vor avea un aspect clasic și vor lumina orice spațiu interior sau exterior.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură galbenă pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare ale locuinței tale. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.