Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri interioare de marmura verde

Dacă ești în căutarea unei idei inedite pentru decorarea locuiței tale, amenajarea glafurilor tale interioare cu marmură verde poate fi alegerea ideală. 

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Marmura verde va oferi glafurilor tale numeroase beneficii, nu numai de ordin estetic, ci și de ordin practic. Rezistența ridicată a acestui material va consolida pereții și îi va proteja, în așa fel încât glafurile tale să nu se ciobească, zgârie sau spargă; de asemenea nu se vor deteriora din cauza expunerii prelungite la soare.

Locuința ta va avea un aspect luxos și elegant datorită glafurile de marmură verde. Acestea vor deveni piese decorative ce vor atrage toate privirile, prin intermediul texturilor compuse din venaturi interesante, ce se ramifică pe toată suprafața.

Glafurile tale interioare de marmură verde își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului, dacă vei efectua un tratament de sigilare o dată pe an.

Un avantaj al grafurilor de marmură este că nu necesită prea multă întreținere. Curățarea acestora se poate face cu ajutorul unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură verde pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.