Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri interioare de marmura cu finisaj periat

Dacă alegi să amenajezi glafurie tale interioare cu marmură cu finisaj periat, vei obține un aspect rustic în locuința ta. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Finisajul periat se face cu ajutorul unor perii metalice care îndepărtează cele mai moi particule ale pietrei. Trebuie aplicată o anumită forță pentru a obține rezultatul dorit. Astfel marmura va arăta puțin uzată și nu va fi alunecoasă.

Glafurile tale interioare realizate din marmură cu finisaj periat, vor avea o suprafață ușor texturată, care tinde să fie mai rezistentă la zgârieturi și semne. Nu este dură la atingere, iar venaturile devin netede și mătăsoase. Orice privitor va fi impresionat de aspectul de piatră autentică, obținut în urma finisajului periat.

Pentru a păstra calitatea suprafeței glafurilor tale de marmură cu finisaj periat, trebuie să fii diligent cu privire la sigilarea acestora și să efectuezi tratamentul o dată pe an.

Cu cât rutina de curățare a acestor glafuri va mai simplă, cu atât vor fi mai mici șansele ca suprafața să se deterioreze. O soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid va fi tot ce vei avea nevoie.

Accesează www.stona.ro și vei găsi cu siguranță modelul de marmură cu finisaj periat potrivit pentru amenajarea glafurilor tale interioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.