Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri interioare de marmura cu finisaj lustruit

Glafurile interioare ale locuinței tale vor avea o frumusețe greu de egalat, dacă alegi să le confecționezi din marmură cu finisaj lustruit. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Această piatră are o estetică deosebită și oferă un plus de eleganță în mod natural, însă cu ajutorul finisajului lustruit, glafurile interioare vor fi cu siguranță în centrul atenției. Marmura vine într-o varietate de culori, deschise și închise, cu texturi mai mult sau mai puțin vizibil. În urma acestui finisaj, marmura capătă o strălucire netedă și lucioasă, care pune în valoare culorile și texturile venate de pe suprafața sa. Glafurile interioare de marmură cu finisaj lustruit vor decora ferestrele locuinței tale în cel mai sofisticat și luxos mod posibil. 

Finisajul lustruit are capacitatea de a îmbunătăți densitatea marmurei, ceea ce înseamnă că glafurile tale interioare vor fi foarte rezistente la uzură. Datorită marmurei cu finisaj lustruit, glafurile interioare vor fi mai puțin susceptibile la pete și vor funcționa ca o barieră împotriva înfiltrării apei și umezelii în pereți. 

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura protejarea glafurilor interioare de marmură cu finisaj lustruit de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.  

Atunci când cureți aceste glafuri interioare,  asigură-te că ștergi în mod regulat suprafața lor cu apă caldă și săpun lichid de vase. Dacă se întâmplă vărsarea lichidelor pe glafurile interioare de marmură cu finisaj lustruit,, se vor îndepărta imediat pentru a evita pătarea și deteriorarea ulterioară.  

Dacă intri pe www.stona.ro vei găsi peste 150 de modele de marmură cu finisaj lustruit, din care îl vei putea alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor interioare ale locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.