Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri exterioare de marmura verde

Glafurile exterioare reprezintă o parte importantă a locuinței tale, astfel că materialul folosit pentru această amenajare trebuie să aibă atât o rezistență ridicată, cât și un aspect deosebit. O opțiune potrivită ar fi marmura verde.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura verde va înfrumuseța exteriorul locuinței tale și va emana calm și relaxare prin intermediul acestei culori care se va armoniza cu natura din curtea ta. Glafurile tale exterioare de marmură verde vor impresiona privitorul prin intermediul venaturilor interesante și unice.

Acest material va oferi glafurilor tale exterioare o durabilitate ridicată, făcând față cu brio factorilor externi. Glafurile exterioare amenajate cu marmură verde vor contribui la consolidarea pereților și nu vor pemite apei să se înfiltreze în suprafață, nefiind afectate de schimbările extreme de temperatură și umiditate.

Marmura verde nu se va deteriora în urma expunerii prelungite la soare, refectând lumina într-un mod eficient și păstrând intensitatea culorii.

Glafurile exterioare de marmură verde vor avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a se asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Aceste glafuri nu vor necesita o întreținere complicată, pentru curățare vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură verde pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.