Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor. Amenajarea locuintei atat pe interior cat si pe exterior cu glafuri va oferi un aspect superb care va atrage toate privirele si care vor fi apreciate de oricine.

Marmura este o piatra naturala care se formeaza la mare adancime in pamant prin cristalizarea altor roci la temperaturi foarte mari.

glafuri din marmuraStructura marmurei este mai moale si este sensibil  la umezeala, drept urmare marmura va fi recomandata pentru glafurile din interior.  Se  pot realiza si glafuri de marmura pentru exterior care au o textura mai lucioasa pentru ca apa sa nu patrunda prin ele.

Glafurile de marmura sunt recomandate pentru cei care doresc sa ofere locuintei unicitate deoarece marmura se poate gasi in diferite modele si culori. Glafurile din marmura au un aspect natural si elegant si sunt la mare cautare cand vine vorba de amenajarile interioare, fiind recomandate de constructori si arhitecti.

Marmura are avantajul ca are un aspect unic si poate fi taiata in diferite forme iar muchiile glafului pot fi rotunde, semi rotunde, patrate etc.

Glafurile din marmura se muleaza foarte usor pe orice stil de locuinta, astfel acestea pot fi folosite atat pentru case moderne cat si pentru cele cu un stil baroc.

De asemenea pot opta si pentru blaturi din marmura pentru baie sau pentru bucatarie, astfel casa ta se va transforma in casa visurilor tale. Pentru consultanta cu privire la masurare, transport si montare a glafurilor puteti trimite un email la adresa contact@glafurimarmura.ro sau la numarul de telefon 0727 736 155.