Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri de marmura verde pentru baie

Îți poți decora baia din locuința ta într-un mod neconvențional, dacă alegi să amenajezi glafurile cu un material cu o estetică impresionantă, cum este marmura verde.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Baia ta va căpăta un aspect luxos și distinct, prin intermediul amenajării glafurilor cu marmură verde. Frumusețea rafinată a acestui tip de marmură este oferită de fundalul în nuanțe foarte variate de verde, pe care se întind texturi formate din vene în nuanțe de alb sau bej, dispuse pe toată suprafața în mod neregulat. Nu există două bucăți de marmură verde care să aibă vreodată vene identice, prin urmare, poți fi sigur că indiferent de modelul ales pentru amenajarea glafurilor, nu va exista niciodată o altă baie cu decor asemănător.

Glafurile de marmură verde din baia ta vor avea și numeroase avantaje practice, pe lângă cele estetice. Materialul este compus din cristale interconectate care îi conferă rezistență și durabilitate. Aceste glafuri vor fi practic impermeabile la apă și vor funcționa în medii umede pentru perioade lungi de timp. Astfel că glafurile de marmură verde reprezintă cu siguranță o alegere foarte potrivită pentru amenajarea băii tale.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, imediat după instalarea glafurilor în baia ta, pentru a le asigura rezistența de-a lungul timpului. Va fi necesară reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Vei putea curăța glafurile de marmură verde din baia ta cu ușurință, mai întâi îndepărtând praful cu o cârpă moale, iar apoi ștergând suprafața cu o soluție special concepută pentru marmură. În lipsa acestei soluții, poți face una din apă caldă și săpun lichid.

Pe www.stona.ro vei găsi o varietate de modele de marmură verde din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din baia ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.