Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri de marmura rosie pentru hol

Holul tău poate avea un impact vizual deosebit, dacă alegi să amenajezi glafurile cu marmură roșie.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile de marmură roșie vor deveni decorațiuni inedite pentru holul tău și vor impresiona pe oricine va intra în locuința ta, prin intermediul intensității culorii și unicității texturilor ce se întind pe toată suprafața. Există puține materiale pe care le poți găsi care sunt la fel de puternice vizual ca marmura roșie. Frumusețea glafurilor de marmură roșie va fi pusă în valoare atunci când lumina va pătrunde prin ferestre. Holul tău va deveni o încăpere sofisticată și elegantă, aceste glafuri fiind cu siguranță primele elemente care vor atrage atenția.

Pe lângă avantajele estetice, mamura roșie va transforma glafurile tale din hol în elemente solide și funcționale, datorită durității acestei pietre naturale. Glafurile de marmură roșie vor fixa ferestrele în pereți și nu se vor deforma în timp. De asemenea, nu vor fi sensibile la umezeală și la vaporii de apă care se acumulează adesea în jurul ferestrelor.

Pentru a te bucura de glafurile de marmură roșie din hol cât mai mult timp, vor trebui protejate corespunzător prin aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Aceste glafuri nu vor avea nevoie de o curățare complicată; o lavetă moale folosită cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid va fi deajuns ca glafurile tale să arate ca noi.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură roșie, pentru amenajarea glafurilor din holul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.