Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri de marmura maro pentru bucatarie

Glafurile din bucătăria ta pot fi transformate în decorațiuni, dacă alegi să le amenajezi cu marmură maro.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura maro este disponibilă într-o multitudine de nuanțe închise sau deschise, oferind o versatilitate ridicată atunci când vine vorba de integrarea acestui material în locuința ta. Indiferent de modelul ales, glafurile tale de marmură maro vor emana frumusețe și eleganță în bucătăria ta.

Pe lângă avantajele estetice, glafurile amenajate cu marmură maro vor avea și avantaje practice, datorită rezistenței ridicate a acestui material. Pereții bucătăriei tale vor fi consolidați și protejați împotriva înfiltrării apei în suprafață.

Pentru ca glafurile tale de marmură maro să nu-și schimbe aspectul odată cu trecerea timpului, este recomandat să aplici un tratament de sigilare o dată la 12 luni.

Aceste glafuri nu vor necesita o întreținere complicată, pentru curățarea zilnică vei putea folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi împreună cu o lavetă moale. Pentru o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură maro pentru amenajarea glafurilor tale din bucătărie, din peste 30 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.