Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Glafuri de marmura exotica

Îți poți transforma glafurile în decorațiuni impresionante, dacă alegi să folosești pentru amenajarea acestora marmură exotică. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura exotică va oferi glafurilor tale frumusețe naturală și unică prin intermediul combinației diverse de culori și a texturilor complexe ce se regăsesc într-un singur model.

Glafurile de marmură exotică vor deveni cu siguranță elementele centrale ale locuinței tale, eleganța pe care o emană atragând admirația oricărui privitor.

În funcție de preferințele și de nevoile tale, poți alege din două tipuri de finisaje disponibile pentru marmura exotică: lustruit sau periat. Finisajul lustruit formeză o suprafață fină și lucioasă, iar cel periat o surafață mată și antiderapantă.

Alegerea marmurei va îndeplini cu succes rolul funcțional al glafurilor,astfel că  rezistența oferită de acest material va consolida pereții și îi va proteja de înfiltrarea apei.

Glafurile realizate din marmură exotică necesită efectuarea unui tratament de sigilare la intervale regulate de timp, pentru ca aspectul acestora să rămână neschimbat de-a lungul timpului.

Alege modelul potrivit de marmură exotică, accesând www.stona.ro  sau vizitând showroom-ul nostru din București și depozitele din județele Prahova și Alba.