Tipuri de marmura marmura

Glafurile din marmura se pot gasi intr-o varietate de culori si modele...

Glafuri din marmura

Alegerea corecta a ferestrelor inseamna si alegerea corecta a glafurilor...

Intretinerea glafurilor de marmura

Cele mai bune modalitati de intretinere a marmurei va pot fi furnizate in magazinele de specialitate...

Alegere glafuri interioare

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care...

De ce sa aleg marmura?

Una dintre cele mai mari avantaje ale pietrelor naturale este accea ca acestea sunt...

Cum recunoastem pietrele naturale?

Daca marmura este lustruita corespunzator aceasta capata un luciu si o textura unica printre...

 

Folosirea marmurei pentru a evidentia glafurile joase

Ferestrele de dimensiuni mari au glafuri joase, ceea ce înseamnă că locuința trebuie amenajată în funcție de acestea. Nu se va potrivi orice mobilier cu înălțimea glafurilor, însă poți transforma acest lucru în avantaj, prin folosirea marmurei pentru a le evidenția. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Această piatră naturală adaugă rafinament spațiilor interioare și oferă posibilități infinite de design. Glafurile joase de marmură vor oferi un aspect elegant locuinței tale, devenind puncte focale.  

Dulapuri suspendate 

Poți amenaja dulapuri suspendate sub glafurile joase de marmură, pentru a economisi spațiu. Fixează-le în perete, chiar sub glafuri și vei obține spații practice de depozitare, în timp ce glafurile vor ieși în evidență prin frumusețea deosebită a marmurei. 

Canapea la fereastă 

O canapea amenajată la fereastră va crea un loc inedit destinat relaxării. În funcție de înălțimea glafurilor, poți opta pentru o canapea cu spătar sau fără. De asemenea, poți folosi glafurile joase ca mese, economisind spațiu în locuință. 

Insulă în bucătărie 

Soluția ideală pentru o bucătărie cu glafuri joase, este crearea unei insule cu blat. În acest mod, glafurile de marmură vor avea spațiu suficient să iasă în evidență, iar bucătăria ta va avea un loc practic pentru prepararea mâncării. Pentru o amenajare fluidă, alege să amenajezi și blatul insulei cu marmură. 

Dulap între ferestre 

Amenajarea unui dulap între ferestrele cu glafuri joase de marmură, va echilibra spațiul dintre ele și îl va transforma în ceva practic. Ceea ce poate părea inițial a fi o problemă, poate deveni o soluție frumoasă de a evidenția glafurile și de a obține un spațiu de depozitare. 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 200 de modele de marmură din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.